NAVIGON Најнова Мапа за Цела Европа Q4/2009

0 коментари
NAVIGON најнова мапа Q4/2009
40 Европски Земји


Albania, Andorra, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Ireland, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, FYROM (Macedonia), Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Czech Republic, Hungary, Vatican City.
Компатибилност со следниве модели:

  * NAVIGON Starter
  * NAVIGON 7310
  * NAVIGON 7210
  * NAVIGON 7100 | 7110
  * NAVIGON 5100 I 5110
  * NAVIGON 4310max I 4350max
  * NAVIGON 3300 max | 3310 max
  * NAVIGON 2300 | 2310
  * NAVIGON 2200 | 2210
  * NAVIGON 2100 max I 2110 max I 2150 max
  * NAVIGON 2100 I 2110
  * NAVIGON 1300 | 1310
  * NAVIGON 1200 | 1210

Инсталацијa за 30 минути на SD Картичка препорачливо е големината на картичката да биде 4GB.
Mercedes Navigation CD Audio 50 APS 2009

0 коментари
www.gpsmk.comwww.gpsmk.comОвој сет од 4-ЦДа е компатибилен со аудио 50 APS систем за навигација (NTG1) за следниве серии


 

E-Class (>03/02)
SL-Class (>07/04)
SLK-Class (>03/04)
S-Class (>09/03; <09/05)
CLS-Class

Почнувајќи од сега, овие нови навигациони ЦД-а ви овозможува прецизно и брзо да стигнете до вашата дестинација. Со новите навигациони аудио CD-а за 50 APS NTG1 ќе имате можност да управувате со Вашата навигација со најновите стандарди, со повеќе земји и правци од кога и да било досега.

• • 4-CD-а со целосна навигациони податоци за 29 земји во Европа, со улици и патишта, градови, села и многу специјални дестинации:

Опфатени се следниве земји:
Германија, Австрија, Швајцарија, Лихтенштајн, Холандија, Белгија, Луксембург, Франција, Монако, Шпанија, Андора, Гибралтар, Португалија, Италија, Сан Марино, Ватикан, Данска, Шведска, Норвешка, Финска, Велика Британија, Ирска, Чешка, Словачка, Унгарија, Грција, Словенија, Хрватска и Полска.

• • ВЕСТИ
Европа е покриена со околу 8,3 милиони километри од патиштата.

Значително зголемена покриеност се бележи кај следниве земји

• Грција: + 37%
• Хрватска: + 32%
• Во Источна Европа, Грција, Полска, Словачка, Словенија, Чешка и Унгарија, целосно покриени.

• • избор на адреса преку поштенски код

Точки на интерес (POI):
Над 973.000 специјално важни цели се застапени на CD-ата, на пример, бензински пумпи, паркиралишта, музеи, ресторани и болници. Во споредба со стара верзија околу 135.600 повеќе точки се вклучени во оваа верзија. Опфатени се и околу 2.617 Mercedes - Benz сервис партнери.

(TMC / RDS):
Врз основа на податоците земени од сообраќај порака Channel навигацијата има можност да ве информира за тековниот сообраќај за автопатишта и автоматски се пресметува застојот. Овој сервис сега е достапен во следниве дванаесет земји:

Земја / TMC Табели
• Белгија / MET MVG V. 2,2
• Данска / DRD V. 9,0
• Германија / лико В. 7:01
• Франција / Setra V 8,0
• Обединето Кралство / ITIS В. В. 5,1 и 3,1
• Италија / РАИ - МИЗАР V. 2,1
• Холандија / RWS V. 6,1
• норвешка / Sv v. 2.0.2006
• Австрија / ASFINAG V. 2,1
• Шведска / SNRA V. 2,1
• Швајцарија / GeoLogix V. 5,5
• Шпанија / ГДПП с 2,1


www.gpsmk.com

Мапи за iGo 8.0 8.3 + 8.4

0 коментари


GPS уреди кои користат iGo 8.0  8.3 + 8.4 софтвер достапни се следниве мапи, топогравски карти и 3D згради за следниве Земји:
Најнови Мапи 2009.06  за следниве земји:


Албанија, Андора, Австрија, Белорусија, Белгија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Данска, Естонија, Финска, Франција, Германија, Гибралтар, Велика Британија, Грција, Унгарија, Ирска, Италија, Латвија, Литванија, Луксембург, Македонија, Монако, Црна Гора, Норвешка, Полска, Португалија, Романија, Сан Марино, Србија, Словачка, Словенија, Шпанија, Шведска, Швајцарија, Холандија, Ватикан и многу други. • Топогравски Карти за повеќето Европски Земји:

 • 3D Згради за повеќето Европски Земји: 


 • Точки на Интерес за секоја Држава ( POI , олеснување при пронаоѓање на некој ресторан, хотел, бензинска пумпа )
Мапи за Garmin Nuvi

0 коментари
gpsmk.comGarmin City Navigator Europe NT v2010.20 ново*

Година: 2009
Верзија: 2010.10NT
Произведувач: Garmin


Со 1.7 милиони точки на интерес и 8,5 милиони километри од патот покриеност низ целиот континент, City Navigator Europe NT ве снабдува со сите податоци за беспрекорно да се движите низ Европа. Сега постои и целосна покриеност за Грција. City Navigator ви носи најмногу детални улици и мапи на располагање за да можете да стигнете до вашата цел точно и навреме. Можете исто така да пребарувате низ големиот број на информации за патот кон ресторани, бензински пумпи, сместување, атракции и повеќе. "Powered by NAVTEQ", - светски лидер во врвен квалитет на дигитална мапа на податоци.


 • Вклучува целосно покривање на многу земји од Западна Европа и земјите од Источна Европа
 • Сега, со целосна покриеност за Грција.
 • Напредни адреси за движење низ Белгија.
 •  Места каде има банкомати се додадени за сите опфатени земји.
 •  Содржи повеќе од 1,7 милиони точки на интерес - ресторани, сместување, гранични премини, атракции, бензински пумпи, шопинг и др.
 • Нуди речиси 8,5 милиони километри покриеност на патот, вклучувајќи автопатишта, национални, регионални и локалните патишта
 • Содржи податоците за сообраќај за компатибилни уреди кои користат приемници за сообраќај.
 • Подобрен изговор на податоци за компатибилни уреди кои зборуваат имиња на улиците (на пример: "Оди право на Main Street.").
Мапи за Tom Tom

0 коментари

Western & Central Europe v8.35
Детална мапа за Западна и Централна Европа. 


Покриеност на мапата:
 • Земји целосно покриени (99.9%): Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Great Britain, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Hungary, Malta, Monaco, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Republic Ireland, Netherlands, Canary Islands и Vatican City.
 • Земји делумно покриени: Bulgaria (54%), Latvia (63%) and Croatia (42%), Macedonia, Albania 
 • Патишта опфатени во км. : приближно 9.7 million


Напомена: Ова е само една од повеќето мапи кои се дестапни за вградување во Том Том уредот што го поседуваш. Кликни тука и одбери го твојот модел на Том Том и провери кои мапи се компатибилни за твојот ГПС и испрати ми веднаш е-маил: gpsdekodiranje@gmail.com за да ја дознаеш вредноста  на мапата која е дури и за повеќе од 50% помалку од официјалната вредност на мапата.  

Мапи за Becker

0 коментари


Компатибилна со следниве модели:

Europe - Traffic Assist Highspeed 7934


 

Traffic Assist Highspeed II 7988

 


Traffic Assist Pro

 


Traffic Assist Pro Ferrari DVD - V3Овие мапи претставуваат твој навигационен партнер за безбедно патување низ цела Европа независно дали за некои бизнис потреби или пак само за твое уживање. 40 држави на само 1 мапа!!! (2 GB SD card required). Со овие мапи исто така можеш да добиеш Информации за сообраќајот на големите автопати во Австралија, Данска, Велика Британија, Италија, Германија, Франција, Холандија, Шведска, Швајцарија, Белгија и Шпанија.


Покажува:

8.2 милиони километри патишта:
1.7 милиони точки на интерес.


Покрива:

Цела Западна Европа и неколку држави од Источна Европа: Албанија, Андора, Австрија, Белорусија, Белгија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Данска, Естонија, Финска, Франција, Германија, Гибралтар, Велика Британија, Грција, Унгарија, Ирска, Италија, Латвија, Литванија, Луксембург, Македонија, Монако, Црна Гора, Норвешка, Полска, Португалија, Романија, Сан Марино, Србија, Словачка, Словенија, Шпанија, Шведска, Швајцарија, Холандија, Ватикан.
Доколку сакате ја поседувате оваа мапа, пратете ми е-маил на gpsdekodiranje@gmail.com да се договориме околу деталите .

Заштеди и до 50% при купување на мапи !!!

0 коментари


 Активно работиме на ажурирање на блогот! Благодариме на разбирањето!
НАСКОРО КЕ БИДЕШ ВО МОЖНОСТ ДА СЕ ИНФОРМИРАШ КОИ МАПИ ЗА РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ СЕ ДОСТАПНИ ВО МАКЕДОНИЈА


( вредноста на мапите ќе биде прилагодена за Македонскиот стандард т.е. минимум 50% од официјалната вредност ) 

Услуги:


###########################################################################
OVAA NEDELA EKSTRA CENA ZA DEKODIRANjE
###########################################################################=======================
Za Slednive Vidovi na Uslugi
=======================

- Dekodiranje na GPS uredot
- Instalacija na razlicen softver na site uredi koi imaat WIN CE 4.2 i WIN CE 5
- Instalacija na Licenciran Softver
- Obnovuvanje na Zastaren Softver !!!
- Instalacija na poveke jazicni menija pr Srpski , Bugarski , Hrvatsko meni i dr...
- Srpski Glasoven Vodic
- Najnovi Mapi 2008 / 2009 / 2010 so dozivotna licenca od Cel Svet + Zapadna i Istocna Evropa
- Obnovuvanje na Zastareni Mapi
- Instaliranje Dopolnitelni Alatki na Kompatibilni GPS Uredi:
( igri, kalendar, skinovi, program za gledanje filmovi, program za slusanje muzika i ushte mnogu drugi korisni programi i alatki )
- Dodavanje na mapi so oznaki na KAMERI OD POLICIJA , Najnovi Tocki na Interes , Topogravski Mapi , 3D Zgradi====================================================
DEKODIRANjE I MODIFICIRANjE NA SLEDNIVE GPS MODELI
====================================================

-- TomTom
-- Igo
-- MioMap - Mio Map
-- Garmin Nuvi
-- Navigon
-- Car Navigation System
-- VDO Dayton
-- Becker
-- Shinco
-- Mustek======================
CD's & DVD's za avtomobili
======================

-- Audi / Volkswagen / Seat / Skoda
-- BMW
-- Chrysler / Jeep / Dodge
-- Honda / Acura
-- Jaguar / Land Rover
-- Mercedes - Benz
-- Nissan / Renault
-- Opel
-- Volvo=======================
MAPI ZA SLEDNIVE ZEMJI
=======================

Albanija, Andora, Avstrija, Belorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarija, Hrvatska, Cheska, Danska, Estonija, Finska, Francija, Germanija, Gibraltar, Velika Britanija, Grcija, Ungarija, Irska, Italija, Latvija, Litvanija, Luksemburg, Makedonija, Monako, Crna Gora, Norveska, Polska, Portugalija, Romanija, San Marino, Srbija, Slovacka, Slovenija, Spanija, Svedska, Skopje, Svajcarija, Holandija, Vatikan.====================
-----------KONTAKT----------
====================

Doznaj dali ima najnovi mapi za tvojot GPS isprati mi VEDNAS sms na 075 216 609 ili 070 442 382 ili e-mail so slednive podatoci:


1. Koj e markata na navigacija ? ( Tom Tom , Garmin , Mio Map , InVion , Navigon ... )
2. Koja e tocnata verzija i imeto na Operativniot Sistem vo tvojot GPS ured ? ( settings ili system info ili app version )
3. Koja Verzija na mapa koristi momentalno ?
4. Dali prethodno e dekodiran ?


Ve molam bidete trpelivi dokolku ispratite e-mail, ke vi bide odgovoreno vo najbrz mozen rok. Blagodaram na razbiranjeto.


=======================================================
Kontaktiraj me SEGA, na sledniov e-mail: gpsdekodiranje@gmail.com
=======================================================

=================================
========== www.gpsmk.com =========
=================================

 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Revolution church Blogger Template by techknowl | Original Wordpress theme byBrian Gardner